gototopgototop

Jeste li znali da...

Las Vegas ima najvi┼íe hotelskih soba na svijetu?Francuskoj nevjerne ┼żene bile tjerane da gole naganjaju koko┼íi po gradu?

knjizznica_pitajte2
knj_radno1

07.06.2018.

XVII. Jadranski knji┼żevni susreti i hit-predstava kazali┼íne skupine Mare, monodrama Oskar i gospo─Ĺa u ru┼żi─Źastom

Pozivamo Vas na  XVII. Jadranske knji┼żevne susrete koji po─Źinju 7. lipnja u 18 sati dodjelom dje─Źjih literarnih nagrada Malo sunce i Mi─çe sunce u prostoru Gradske vije─çnice Grada Crikvenice.

 

Oskar gospodja u ruzicastomIstoga dana u 20 sati za sve ljubitelje kazali┼ínih dasaka preporu─Źujemo hit-predstavu kazali┼íne skupine Mare, monodramu Oskar i gospo─Ĺa u ru┼żi─Źastom, koja ─çe se odr┼żati u dvorani Zora (Stara ┼íkola, Vinodolska 1). 

U predstavi glumi Marija Sekelez, a rije─Ź je o dramatizaciji Marijane Nola poznatoga romana Oskar i gospo─Ĺa u ru┼żi─Źastom suvremenog francuskog pisca Erica Emmanuela Schmitta koji pi┼íe o intrigantnoj i potresnoj temi - opakoj bolesti leukemiji koja je na┼íla dje─Źaka Oskara. Predstava u prvi plan stavlja ljepotu, ljubav, smisao i svrhu ┼żivota unato─Ź patnji, boli, bolesti i tuzi.

 

U petak, 8. lipnja u 20 sati u dvorani Zora odr┼żat ─çe se knji┼żevna ve─Źer XVII. Jadranskih knji┼żevnih susreta i dodjela nagrade Crikveni─Źko sunce knji┼żevniku Ludwigu Baueru. 

Uz ovogodi┼ínjeg laureata sudionici Susreta su: Ljerka Car Matutinovi─ç, Mladen Barac, Josip Cveni─ç Lidija Duji─ç, Sonja Polak, Fabio Strinati i Sonja Zubovi─ç. 

U glazbenom dijelu sudjeluje kantautor Neven Barac.

Veselimo se Vašem dolasku

djecji_kutak

Pikabit

knjige

600 godina